Digitale balans

Nederland is kampioen zitten. Gemiddeld zitten we meer dan 9 uur per dag. Terwijl veel zitten bewezen schadelijk is voor je gezondheid. En dan zijn we ook nog eens in de ban van onze beeldschermen. Een recept voor stressklachten en verlies van werkgeluk en productiviteit. Ik help jou en je team graag ontdekken hoe je digitale balans vindt.

 

Van Netwerk Mediawijsheid

Trainingen, workshops & teamdagen

Digitale balans creëren kan op veel manieren. In (team) trainingen, workshops en teamdagen leer je meer over de invloed van digitale middelen op ons brein en welzijn en hoe je er verantwoord mee om kan gaan. Daarbij vertalen we wetenschappelijke kennis en modellen naar praktische toepassingen voor jullie werksituatie. Ook laat ik je graag kennismaken met verschillende buiten werkvormen, waaronder Weeting (=walking meeting).

Maatwerk

Op basis van jullie specifieke situatie en vraagstukken maken we het aanbod op maat. Trainingen en workshops zijn altijd interactief. En natuurlijk: digitaal in balans.

Locatie

Online waar nodig, offline waar mogelijk. Zowel on- als offline doen we werkvormen in de buitenlucht. En dat kan dus vaker dan je denkt. Er zijn talloze buitenwerkplekken mogelijk. Voor slecht weer is er een plan B.

Outdoor Office Day 2024

 

Op 13 juni 2024 nodigen we je uit om je werk mee naar buiten te nemen. Bijvoorbeeld een telefoontje of een overleg. En als het lekker weer is, pak je misschien wel een stoel om buiten lees- of schrijfwerk te doen.

Outdoor Office Day wordt op verschillende plekken in Nederland georganiseerd. Ook in het buitenland vinden op deze dag soortgelijke events plaats. 

Dit jaar help ik mee bij het organiseren en het faciliteren van activiteiten in Den Haag, in samenwerking met onder andere Iris Visser (Digitaal in Balans). 

Lees meer op www.outdoorofficeday.nl

Wil je in gesprek over een groepstraining of teamdag? Neem dan hier contact op.